Image 1 title

type your text for first image here

Image 2 title

type your text for second image here

Image 3 title

type your text for third image here

Image 4 title

type your text for 4th image here

Openingstijden

Maandag t/m Donderdag:
09.00 - 18.00 u
Vrijdag: 09.00 - 20.00 u
Zaterdag: 10.00 - 17.00 u
Zondag: 12.00 - 16.00 u

DEKRA / ANWB

Als u van plan bent een tweedehands auto te kopen en u wilt weten wat de technische staat van de auto is, of de auto in het verleden schade heeft gehad en of er reparaties aan de auto moeten worden verricht dan kunt u natuurlijk een onafhankelijk DEKRA Occasionkeuring of ANWB Autokeuring aanvragen

RDW erkend bedrijf

Autobedrijf Veen is RDW erkend. Bedrijven die een ‘erkenning bedrijfsvoorraad' van de RDW hebben, kunnen aangekochte voertuigen opnemen in de eigen bedrijfsvoorraad. .

Lees verder...

Auto verkoop Veenendaal

auto verkoop veenendaal

Heeft u een occasion voor auto verkoop? Wij zijn geïnteresseerd!

Wie op zoek is naar een autobedrijf met een ruime keus komt al snel uit bij Autobedrijf Veen in Veenendaal. Vanwege onze snelle verkoop zijn we altijd op zoek naar gebruikte wagens voor ons eigen assortiment of als export auto. Snel geld bij auto verkoop? Wij kopen auto’s in van diverse merken en in alle segmenten. Zonder tussenpersoon, dus voor u een betere prijs.


Auto verkoop Veenendaal: ook duurdere klasse

Autobedrijf Veen is een RDW autobedrijf, maar ongebonden aan dealerschap. Bij ons treft u auto’s van alle merken en in alle prijsklasse. Wilt u een auto aanbieden voor verkoop? Wij zijn geïnterneerd in auto’s van alle merken.Ook in occasions die vallen binnen de duurdere klasse. Wilt u uw auto verkopen? De snelste weg naar auto verkoop loopt via ons online formulier. Vul deze zo volledig mogelijk zodat wij u het juiste bod kunnen doen. Liever eerst even bellen over uw auto verkoop? Neem gerust contact met ons op.


Snel uw auto verkopen

Bij auto verkoop werken we vanuit onze jarenlange ervaring. Als inkoper en verkoper van goede occasions kennen de wensen van onze klanten: een ruime keus occasions van aantrekkelijk geprijsde tot duurdere auto klasse.Heeft u een occasion die u wilt aanbieden voor auto verkoop? Onze inkoopspecialist zal u na taxatie een reëel bod doen. Eenvoudig en transparant. Gaat u akkoord met ons bod dan kunt u desgewenst gebruikmaken van onze ophaalservice.